KONTAKT OS NU!

Solceller på bygninger og marker

Solar Polaris arbejder sammen med en række af branchens mest anerkendte leverandører af montagesystemer for at kunne tilbyde løsninger til et væld af forskellige tagtyper og taghældninger.

Uanset om der er tale om et ballasteret anlæg til flade tage, mekanisk fastgørelse på skrå tagpaptage eller et tagintegreret anlæg kan vores dygtige projektledere løfte opgaven i fællesskab med vores faste leverandører. Vi vælger udelukkende komponenter fra anerkendte virksomheder med styr på kvaliteten, så dit taganlæg får en lang levetid og en høj energiproduktion.

Taganlæg - Solar Polaris
SE REFERENCER

Overdækning med solceller

Hos Solar Polaris er vi eksperter i at levere specialbyggede anlæg til tage, hvor standardløsningerne ikke slår til – for eksempel på grund af elementer såsom ventilation. Med udgangspunkt i det individuelle projekt vurderer vi potentialet for et solcelleanlæg og udvikler en skræddersyet løsning.

Et andet fokusområde for os er p-anlæg, hvor vi i samarbejde med førende tegnestuer finder den helt rigtige løsning til jeres p-område. I 2019 opførte Solar Polaris således det første store p-anlæg i Danmark, hvor man kombinerer overdækningen af et nyopført parkeringsanlæg med solenergi, som både er rentabelt og uden tilskud. Senere samme år opførte vi et lignende anlæg på Albertslund Politistation.

I de kommende år er det vores mål at installere p-anlæg i lufthavne, supermarkeder, kommuner, virksomheder mm, hvor der er store parkeringsarealer.

Komplekse konstruktioner - Solar Polaris
SE REFERENCER

Service & Support

Solar Polaris’ serviceydelser for solcelleanlæg har til formål at optimere produktionen fra jeres solcellanlæg og samtidig minimere risici for, at installationen forårsager skader på bygninger, udstyr og/eller mennesker.

Med baggrund heri tilbyder Solar Polaris to standardiserede niveauer af service:

  • Overvågningsservice
  • Udvidet service (indeholder Overvågningsservice)

Overordnet set har Overvågningsservice til formål at identificere fejl på anlægget, diagnosticere disse og definere tiltag for udbedring og opnåelse af den højest mulige årlige produktion.

Udvidet service indeholder samtlige ydelser under Solar Polaris’ Overvågningsservice og ser desuden på produktionen på et mere detaljeret niveau, blandt andet ved at anlæggets produktion sammenlignes med tilsvarende anlægs produktion. Derudover indeholder den udvidede service pro-aktive driftseftersyn, hvor anlæggets tilstand og sikkerhed tilses.

Solar Polaris ønsker løbende at styrke serviceområdet for at gøre vedligeholdelse og drift af solcelleanlæg nemmere og mere effektivt for vores kunder. Servicesager oprettes ved at sende en e-mail til support@solarpolaris.dk

Sumba Referencer - Solar Polaris
GÅ TIL KONTAKT