Når den 65.000 m2 store erhvervsejendom på Kay Fiskers plads næste år slår dørene op for virksomheder og gæsterne i stueetagens restauranter, cafeer og motionscenter, bliver det med grøn solcellestrøm fra bygningens tag. Solar Polaris har netop underskrevet en aftale med byggeriets totalentreprenør Hoffmann om at levere det solcelleanlæg, som skal forsyne bygningen med ca. 200.000 kWh hvert år.

Der er begrænset plads til solcelleanlægget på taget, så det har været nødvendigt at finde kreative løsninger for at sikre produktionen samtidig med, æstetikken også er i orden. Dette er sket i samarbejde med Hoffmann og KLP Ejendomme, som er bygherre, og alle parter har bidraget positivt til processen.

Solar Polaris er glade for igen at arbejde med Hoffmann. Vi deler deres værdi om aktivt at søge løsninger, der skaber værdi for alle parter og sikrer god arbejdsglæde og trivsel i projektudførelsen. Tidligere har Solar Polaris og Hoffmann haft et godt samarbejde på byggerierne på Oslo Plads og Mineralvandsfabrikken i Carlsberg Byen, men Kay Fiskers Plads bliver vores til dato største projekt sammen.

Opstart på opførelsen af solcelleanlægget er sat til efteråret 2020 og den komplette bygning skal efter planen stå færdig i 2021.