Solar Polaris VE Godkendelse

Solar Polaris VE Godkenelse – Solar Polaris har pr. d. 19. november 2020 fået forlænget både sin godkendelse som VE-installatør og sin autorisation som el-installatør frem til d. 20. december 2022. Godkendelsen er sket på baggrund af et kontrolbesøg fra Tekniq Kvalitet og en gennemgang af Solar Polaris’ kvalitetsledelsessystem. Vi er naturligvis glade for forlængelsen af godkendelserne og ser frem til at levere meget mere grøn elektricitet til samfundet de kommende år.

Om VE-godkendelsesordningen

VE-godkendelsesordningen er for de installatør- og montørvirksomheder, som er blandt de bedste til at installere små vedvarende energianlæg som varmepumper, solceller, solvarme samt biomasse kedler og -ovne. Der er tale om en mærkningsordning, der viser at virksomheden har dokumenterede kompetencer til at installere VE-anlæg korrekt, så kunden kan få det største udbytte af sin VE-installation.

Du kan læse mere om ordningen her

Læs mere om Om Solar Polaris og se vores Referencer. Lær mere om vores løsninger på solceller og solenergi ved at følge Solar Polaris på vores Facebook og vores Linked In profil. Du er også velkommen til at kontakte Solar Polaris.