Solar Polaris udvider med ansættelse af ny projektleder.

Det er den erfarne Michael Parbo Falk som tiltræder som ny projektleder pr. 1. juni 2018. Michael kommer fra en stilling som afdelingsleder i Gaiasol og har før dette været projektleder i Gaia Solar. Han er uddannet elektriker i 2007 og i 2013 videreuddannede han sig som elinstallatør.

Michael har flere års erfaring i ledelse af større og mindre projekter både inden for fag-, hoved- og totalentrepriser. Det er bl.a. store ESCO-projekter på Hvidovre Hospital og Roskilde Universitet, der har gjort ham til en ankerkendt projektleder indenfor solcellebranchen.

– Jeg er utrolig glad for at komme med på holdet hos Solar Polaris og jeg ser frem til at komme i gang med nye spændende solcelleprojekter til stor gavn for vores kunder og miljøet, siger den nye projektleder, Michael Parbo Falk.

Solar Polaris er kendt for solcelleløsninger i Norden og nu står virksomheden overfor en udviklingsfase med øget fokus på serviceaftaler og generel vækst. Til denne fase er der behov for yderligere kompetencer.

– Michael har stor erfaring med service på solcelleanlæg, en stor teknisk indsigt og et godt netværk, som han kan bringe i spil i Solar Polaris. Vi er glade for at kunne sige velkommen til Michael og glæder os til samarbejdet. Vi har jo formået at tiltrække andre af hans tidligere kolleger i Gaia Solar, og er stolte af at kunne samle stærke kompetencer og stor viden i branchen hos os, fortæller Karsten Hillmann, Adm. Direktør og fortsætter:

-Det er ikke nogen hemmelighed, at solcellebranchen har gennemgået nogle turbulente år og er blevet udfordret på grund af den usikkerhed, der er omkring lovgivningen og rammevilkårene. Men Solar Polaris er en stærk virksomhed og har et stærkt brand, som står for tillid, åbenhed, kvalitet og konkurrencekraft qua vores meget kompetente og engagerede medarbejderstab. Solar Polaris arbejder hårdt for at gøre det nemt og trygt for vores kunder at investere i solenergi – og med Solar-koncernen i ryggen, har Solar Polaris yderst robuste vækstvilkår for at udbrede solenergi i hele Norden.